91 dagar kvar

Just nu funderar jag på om jag kommer ha något kvar att göra alla dessa veckor som är kvar innan min älskling kommer till Sverige. Tror jag har "bara varit" 1 dag sedan jag kom hit, annars har det varit något varje dag.
Men tiden går ju fort när man har något att göra också. Ialla fall dagarna. Finns inget att göra på natten och det är då tiden står stilla när jag bara sitter och väntar på att Cengiz ska logga in på msn.
Idag är det 91 dagar kvar tills han senast kommer vara här, är det sagt ialla fall. Har pratat om slutet av november och om 91 dagar är det sista november :p

Ikväll har jag varit på kören, oj så kul det är! Just nu håller vi på med jätte roliga låtar och det finns 4 olika stämmor som sjungs. Kommer bli jätte bra när allt väl sitter. Lite tråkigt bara att jag tränar på något som kommer att visas upp nästa år när jag inte längre är här, precis som förra året :p Men det är kul att sjunga, jag älskar det. Efter träningen förra måndagen så längtade jag redan efter nästa träning. Är nog inte så långt kvar tills vi ska börja med julsånger :D Det ska bli kul för det är något jag kommer hinna vara med på, och det ska bli kul att Cengiz kommer vara här och titta. Jag blir så glad när jag tänker på att han ska komma hit, men jag blir deprimerad när jag kommer på hur lång tid det är kvar.

I morgon blir det kanske en sväng på stan, sitter och väntar på svar från en liten tös nu ;p Om det blir shopping så får ni veta mer i morgon. Är SÅÅÅ mycket som behövs handlas nu, men jag (måste) vänta tills mitt hjärtegull kommer hit. Nu ska jag äta lite Special K, mums. Börjar bli lite natt-käk-sugen (A)


God morgon

Jag har precis satt mig här med kaffekoppen brevid mig. Mamma åkte och jobbade medans alla fortfarande sov. Jag vaknade av ett väldans liv när tjejerna försov sig och skulle iväg på dansen. Snäll som jag är dukade jag fram frukost åt dom. Nu är det bara pappa och jag hemma. Vet inte om vi två ska gå ut och måla lite, eller om jag ska lägga omkull mig en stund. Är lite trött efter att ha varit vaken till 3:00 inatt, men som jag nämnt tidigare, vad gör man inte för kärleken.
Under dagen vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, men ikväll kommer jag och Servah vara ensam hemma och Ika ska nog komma hit. Jenny pratar om att jag ska hämta henne på krogen inatt, men inte vet jag eller.. vi får se om jag kommer orka med det.
På återseende!

Fredagsmys

Idag var det mamma som fick väcka mig, jag sa åt henne att väcka mig runt 7:30 men hon lät mig sova till 10, hon är snäll hon! Då kom min morbror hit på lite kaffe. Har varit så trött idag men trots det gick mamma och jag ut för att måla. Sedan tog pappa och jag en bil var in till stan, jag hämtade upp Jenny och Servah på vägen in, dom tog ena bilen vidare mot Alnö och jag åkte med pappa hem. Somnade en stund på soffan :p Sedan vart det middag och efter det kom tjejerna hem. Jag och Servah bakade äppelpaj och det blev mys framför tv´n med film :)
Skulle somna på en gång om jag hoppade i säng nu. Men jag ska nog sitta och vänta på hjärtegullet mitt först. Blir så tomt om man inte pratar med honom något. Har ju snott med hans parfym och en tshirt så man längtar ju ihjäl sig ännu mer när man har den tröjan, hehe. Jag gör allt för min lilla solstråle så jag klarar av att stå ut dom här månaderna, även fast dom tär lite på en!
Det var allt för idag, i morgon blir det nya äventyr att skriva om, men ni får vänta tills i morgon att läsa om dom ;p
Natt natt!

God morgon!

Det är ju underbart! Vaknade c. 6:30 pigg som tusan. Skönt att komma upp tidigt och känna att man har hela dagen framför sig. Det kanske beror på att jag kom i säng tidigt igår. Vart aldrig så att jag satt uppe hela natten i väntan på att prata med min kärlek.. lite tråkigt, men som sagt, skönt att somna tidigt. Blev frukost tillsammans med mamma, Jenny och Servah också. Idag har jag också fullt upp som jag haft alla andra dagar sen jag kom hem, ska åka in till stan en sväng med mamma och pappa, blir besiktning och inhandling till min veckomatsedel. Kanske att man tar sig ut i det gråa trista vädret och målar lite innan pappa kommer hem så det blir klart någon gång. Men jag tycker bara att det är kul att stå med en pensel och målarburk. Ialla fall när det blir sådan stor skillnad som det blir :D Nu ska jag fortsätta att morgonmysa med min älskade mamma!
Have a nice day! :D

Tired

Nu är jag trött! Satt uppe till 3 natten som var, man gör ju allt för kärleken. Och full hålligång idag. Tog en kopp kaffe med mamma innan pappa kom hem, sen så skulle vi 3 måla huset. Han inte måla så länge innan regnet kom, men vi gav oss inte ändå. Sen började det regna mer, och vi han inte mer än att plocka undan och ta oss in så vräker det ner. Men jag får ju det jag önskat, har inte sett regn sen i slutet av mars i Turkiet, sen har det bara varit sol där. Tycker det är så mysigt med regn :) Sen så gjorde jag middag, korvstroganoff och ris, mums! Har längtat efter den maten i 5 månader :p Mycket mat som jag längtat efter så jag har suttit och gjort en matlista 1 vecka fram nu. Efter middagen följde jag med Jenny till stan, hämtade upp Petra och Servah också. Men pga regnet så satt jag kvar i bilen och tittade på när dom dansade. Och efter dansen så for vi allihop till fam. Wiklund. Vart en överaskning för dom att jag var hemma, kom tom. tårar på en av dom :) Så efter den här dagen är jag trött, och det är mycket som händer i morgon också. Inte visste jag att jag skulle ha så här fullt upp av att komma hem. Hinner inte med någonting som jag har sagt att jag ska göra :p 
Tror det blir sängen nu, men jag får så dåligt samvete om jag inte pratar med Cengiz innan. Saknar honom mycket och tänker på honom hela tiden! Och den ända tiden vi har att prata är ju på natten när han kommer hem. Bara det att här har man ju "normal" dygnsrytm. När man är där nere blir dygnet försenat c. 6 timmar. Sover till 12, äter lunch 18 och är vaken till 3-5 tiden. Alla här har redan lagt sig så man sitter ju själv uppe, lite trisst är det ju!
Nää nu blir det sängen, i morgon blir det upp tidigt. God natt på er. 

En evig väntan

Ooh vad glad jag var över att träffa mina kusiner idag! Åkte ner till bommen till Tre små busfrön och hade sådan tur att Susann också kom dit :) Vi hade en massa att prata om och jag hade en hel del att berätta.
Ikväll har vi bara varit hemma. Just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska logga in på msn så vi kan få surra en stund innan det är läggdags. Vi har missat varandra hela dagen. Först skrev jag till honom även fast han var offline, 10 min före innan jag sätter mig vid datorn har han skrivit till mig men hunnit logga ut. Sen skrev jag till honom igen innan jag åkte till kusinerna, när han var offline, och 15 min före innan vi kom hem hade han skrivit igen. Snacka om precis!
Min telefon är strängt förbjuden att använda till utlandet nu!

Just nu ligger en Hänt Extra brevid mig som jag är sugen på att bläddra igenom. Har ju inte så mycket bättre för mig medans jag väntar på Cengiz :p

God natt folks.


Surprise!


Ja, nu förstår dom flesta av er att jag varit så deppig den senaste tiden. Har lämnat min älskling för några månader och är åter igen tillbaka i lilla Njurunda/Sundsvall. Var inte lätt att lämna honom, även fast det är kul att träffa familj och vänner så är det en bit av hjärtat som saknas nu!
Tackar för telefon och internet så man håller kontakten mycket. Saknar Cengiz så jävla mycket och jag vet inte hur jag ska kunna vara utan honom under så här lång tid.. men det får väl bara gå helt enkelt.
Har ju något att se fram emot när han ska komma ialla fall.
Pratade med honom nyss och det vart ett samtal som man inte vill ha när man är långt ifrån varandra. Han sa att han blivit dålig och var på sjukhuset men skulle precis åka därifrån, fel att ringa och säga det på en gång så man har koll, jag blir ju jätte orolig för mitt hjärtegull!

Hur som helst så har det varit grymt kul att överaska alla med att jag är tillbaka till Njurunda :D Roligast var det ju att surprisa familjen! Dom kunde inte fatta att jag var här på riktigt :p hehe!
Ikväll var jag på kören så alla där vart också bra förvånad att se mig. Har mycket att göra under tiden jag är hemma nu, umgås med familj och vänner och fixa en massa pappersjobb och kolla upp minst 1000 saker innan Cengiz ska komma hit. Nu hoppas jag att han snart är hemma så jag får höra hur det är med honom, sen blir det läggdags och i morgon ska jag hälsa på kusin min som öppnat en butik i Njurundabommen :D

Sleep tight

KOM HEM!


Ar man sa har under denna ''period'' i livet? Allt ar bara förjavligt samtidigt som allt ar underbart. Med det menar jag att allt som har med Cengiz att göra ar underbart, medans precis allt annat ar skit! Sitter och vantar pa att han ska komma hem, han skulle komma mycket tidigare ikvall :) Vill vara med honom all tid som jag kan och far!
Ni ska bara veta, han ringde nyss, det racker att han sager ''Hej hjartat'' sen sa grater jag som bara den! Om jag kunde sa skulle jag ge honom vad som helst. Han ar underbar helt enkelt. Just nu kanner jag mig sa dum som gör sa har mot honom, jag vill igentligen inte, men jag har inget val. Tararna bara kommer och jag vet att han inte tycker om nar jag ar ledsen. Förlat alskling, men du vet hur svart det har ar för mig! Jag alskar dig!

Idag har jag varit med min underbara hela dagen. Vi at lunch ute.. eller han har bjudit mig hela dagarna som senaste dagarna nu :) Vilken lyx jag har. Men just nu sitter jag hemma, och som igar sa ar det duschen som vantar.
Just det, igar kom han och hamtade mig efter han stangt butiken. Han tog med mig upp pa ''södraberget'' dar vi satt och myste. Sa underbart med en underbar person!

Just nu haller jag bara pa att bryta ihop, sa en dusch innan mitt hjartegull kommer hem skulle inte vara fel. Jag hoppas han kommer snart, för jag behöver verkligen ha honom har nu!



Jag kommer alltid att alska dig, vad som an hander!
Du ar föralltid min. Jag kan inte leva utan dig!
Malin <3 Cengiz

En massa arenden


Ojojoj, idag vaknade jag vid 9-tiden. Gissa om jag var glad att jag hade hela dagen framför mig :D
Lag i sangen och filurade lite, tittade pa alsklingen nar han sov söt som han ar! Sag att mina naglar behövde malas sa jag gjorde det, sen sa klev jag upp och gjorde frukost till oss. Kande mig sa grym nar jag vackte honom :p
Hur som helst, jag och Cengiz skulle aka pa sjukhuset, men dar var det sa mycket folk sa vi akte och fixade lite andra arenden. Sedan for vi till butiken och sedan envisades han om shopping till mig, sjalv var jag inte sa sugen men jag fick en jatte fin topp av honom! Tack hjartat!! <3  Nar vi var klar med det sa for vi till sjukhuset, dar hade det lugnat ner sig rejalt. Och efer det vart det snabbmat, turkisk snabbmat som vi at hemma, satan sa gott! Lite mys blev det ocksa innan han akte tillbaka till jobbet. Sjalv har jag varit hemma och lagat mat, plockat lite coh tagit det lugnt.

Men nu kallar duschen. Cengiz ville ta med mig ut och aka en svang, bara han och jag, efter han stangt butiken :D Som jag blir glad nar han vill det!

Och igar slutade internet att fungera pa min datror, har inte provat idag, men jag blir bara arg om jag slar pa den och det inte funkar sa jag knyckte alsklingens dator.

Nej, duschen var det.. sen ar det bara att vanta pa mitt hjartegull som ska komma :D Weeeee!!!

Pooldag


Var så mycket som hände här igår så jag han inte med att skriva ett inlägg..
Cengiz ringde och väckte mig, halv 2!! skandal! så det var bara till att kliva upp, äta frukost, duscha och sen kom Appo och hämtade mig och körde mig till butiken. Var där ett tag, sedan for jag och älsklingen en sväng, sedan tillbaka till butiken och sedan for jag hem. Gjorde mig lite mat, skulle sedan till att lägga mig och vila (efter en hel dag med huvudvärk) men då ringer telefonen. Då var det bara att kliva upp och göra sig i ordning för att åka till resturangen och träffa ett par turister som hade med sig lite presenter från dk, det tackar vi båda för! :D Vart där hela kvällen. Dom fick skjust till hotellet och sedan for jag till älsklingen i butiken, efter det åkte vi tillbaka till resturangen och därifrån till en annan resturang och åt med Cengiz kompisar. Men efter det fick jag komma hem. Då vart det mys med gotta och lite kortspel. Slutade med att vi satt här i soffan med en dator var och spelade poker, + gick vi ialla fall :) Efter den dagen somnade jag gott.

Samma visa var det idag, vaknade halv 2, usch! Jag lagade i ordning lunch på en gång, plockade undan lite och sedan var det dags för mig att ta lite tid vid poolen. Superskönt! Fick simma några längder som motion och lite solning på det :) Vid 16-tiden gick jag upp och började duka fram för lunch. Strax efter kom älsklingen hem. Vi han med lite slöheter och tvtittande innan han skulle gå igen :) Dock tycker vi båda att tiden går på tok för fort när han kommer hem.. :(

Efter att ha plockat lite till så är jag helt slut i denna värme, så nu ska jag lägga omkull mig i soffan och titta på Run´s House

                                           


Cengiz Çelik, du är den bästa som finns och jag älskar dig mer än någon annan!
Forever and ever my angel!

Vilken underbar dag!


För första gången på flera månader var min älskade Cengiz ledig!! :D Frågade honom igårkväll om vi skulle gå ut, men det skulle vi inte, för vi skulle minsan upp tidigt idag.
Mitt hjärtegull tog med mig till Dim Çay. Ett ställe med resturang, vattenkanor, flottar som man sitter på i floden mm. Riktigt mysigt! Var så skönt att få åka iväg och bara sitta och mysa på :) Vart först en kaffe för mig och te för älsklingen när vi kom dit. Lite senare vart det lunch, jag tog fisk och han tog blandat grillat. Men vi blandade och tog från varandra hur vi ville så man fick i sig både fisk, kyckling och kött, pommes och ris :)



Lite översikt över placet.



Cengiz köpte med sig en tidning så han skulle kunna göra lite annat än bara mysa med mig ;p

                                      


Måste också säga ett stort GRATTIS till min kusin Erica som fått en liten Zackarias! Lycka till!
Och ett lika stort GRATTIS till Linda som ska få tvillingar! :D

Nej, nu är jag så baby tokig så jag ska kolla lite på 16 and pregnant :) Och äta en massa goa vindruvor så min lilla ängel blir glad :)
Sen ska jag bara invänta att älskling pälskingen min kommer hem.. lite tråkigt att han inte skulle vara ledig heeeela dagen. Någon som vill komma och joina mig? (A)

Btw, Martina, jag läste din komentar. Skulle du vilja att jag kolla på en skinjacka åt dig? :)
Någon fler som vill ha?! Hör av er!

Ännu mera shopping :D

Visst är det kul med shopping, och mindre kul när plånboken är platt :p
Eller shopping och shopping, ögonshoppat än så länge.. Har kollat på skinjackor till min morbror. Har faktiskt hittat en jätte fin som bara skriker honom, tycker jag, och en annan jätte fin, men ingen som kan slå den andra :)
Om någon annan är sugen på en skinjacka, hör av er. Cengiz får priserna som INGEN turist kan få. Om ni är sugen så kan jag skicka bilder och priser till er ;)

Tappat bort nycklarna har man lyckats gjort också, blir så arg! Hade dom igår när jag kom hem, har vittne på det, och sedan dess har jag bara varit hemma och inte rört dom! Har sprungit runt som en galning och vänt upp och ner på lägenheten, och gissa vad jag hittade bara för några min sedan, joo, jag lyckades :) Dom hade lyckats hamna under ett par A-4 papper som jag lyfte lite snabbt på, men tyckte att dom låg så platt, så där under kunde ju inga nycklar finnas.
Hjärtat har varit nära att hoppa ur led flera gånger, men nu kan jag återigen lämna huset :D

Inatt ska jag möta upp älsklingen vid butiken, han pratade om att vi skulle åka en sväng. Tror han bara vill slippa undan arbetet han ska göra på mig ikväll.. när man börjar få håriga ben så vill man ju gärna bli av med det, och här är det ingen rakhyvel som gäller. Ska skiten bort så ska den BORT på riktigt!! Japp, det är vaxning på G :D Jag tycker bara att det är roligt, och roligare blir det nu när det är han som ska göra det, men jag har fått tjata ett tag på honom :p

                                                                                         

C. 1 timme kvar tills Desperate Housewives börjar. Det absolut bästa som man kan se på tv här, och det ända bästa som man förstår något av.. måste nog lära mig språket mer snart så jag också kan fatta något av alla program som verkar så bra!  

                                      Desperate Housewives

Shopping? :)


Tack och lov så känner jag mig mycket piggare idag, även fast halsen fortfarande sviker. Har inte haft några problem med magen sen igår kväll ialla fall :)

Ramazan och jag har ätit frukost, får se om han åker hem idag, var tänkt att han skulle åka igår, men som vanligt så kan man inte lite på vad som sägs här, när det händer så händer det, annars sitter det i tjära! Kommer nog kännas tomt när han åkt, han har ju trots allt bott här i c. 7 veckor nu, samtidigt som det kommer kännas skönt att vara alldeles själv igen. Inte ha någon som man ska passa upp, är väldigt trött på det nu, är det inte min tur att bli upp passad snart?

Det finns en som passar upp mig bättre än vad någon annan kan, ni vet vem jag menar, min underbara Cengiz!
Idag har han föreslagit en shoppingdag, hoppas det hinns med mitt uppi allt hans jobb (A) Skulle vara skönt att göra något med honom.. men det är så svårt på dagtid :( Var ju inte länge sedan han tog med mig upp på "södra berget" där vi satt på en bänk och myste och fick prata ut om allt :D Oooh, jag är jå in i helvete förälskad i den mannen!! Finns ingen bättre än honom! Lite jobbigt bara att jag saknar honom mer och mer under dagarna/kvällarna/nätterna. Räknar ju ner tiden fom att han går på dagen tills att han ska komma hem på natten.. Men om 3 mänader får jag rå om honom länge, då är säsongen slut och vi kommer att vara i Sverige :D Längtar ihjäl mig! Ska bli så kul att han kommer dit!!!

Snart kallar duschen.. måste få snacka av mig en massa med min underbara vän Ika först. Saknar henne! Blir inte så mycket tid till varandra nu för tiden :( Men när vi väl surrar så är det om ALLT och INGET :p HAHA!

See you out there!

Tårar i ögonen


Jag blir så ledsen, tiden går alldeles för snabbt. Mycket som ska hinnas med innan jag packar väskan och åker till Sverige igen. Börjar inse nu att tiden är knapp, och tårarna bara kommer utan att jag kan stoppa dom.
Cengiz är underbar, gör allt han kan för att den sista tiden ska vara så perfekt som möjligt, och han lyckas. Börjar ju för fan bara att grina mer!!! :p Hur ska jag kunna klara mig utan honom ända tills november, känns så långt borta nu.
Aja, ska ju inte åka härifrån än, så varför deppar jag?? Är väl bara väldigt trött och slut i kroppen och saknar honom mer och mer varje dag.. börjar bli väldigt jobbigt nu eftersom han jobbar HELA tiden.
Han pratade om att han skulle ut och äta ikväll, undrade om jag också ville följa med, är det något att fundera på även fast man är sjuk. Om det blir att han ska gå ut, of course följer jag med!! :D

Har haft kramper i magen sen jag la mig i sängen inatt, vart ännu värre efter Cengiz kom hem när vi skulle sova. Har bara legat och vridit och vänt på mig. Magen kändes som en luftballong men nu är det betydligt bättre.

Nu ska jag ägna tid till min ÄLSKADE syster!! Socialt via msn :p Saknar henne så grymt mycket!!
Kommer att flytta in i hennes sovrum hos mamma och pappa och dela säng med henne tills Cengiz kommer. Ska bli så kul att vara med henne igen!
Love you sis ;)

Jag tänker på dig hjärtat!

Älsklingen kom hem i morse, lämnad av en vän som ingen någonsin kan ta tillbaka.  :´(
Sorg är mänskligt och du ska veta att jag finns här för dig älskling! Dela det med mig istället för att bära på allt själv.

Inatt vart jag sjuk, sov värre an värst! Klockan var väl 5 när jag klev upp för att göra mig en kopp te som jag tog med till sängen, och bättre blev jag. När jag vaknade idag var det värre igen, så åter en kopp te, och nu käns det lite bättre.
Ont i magen har jag också, helt kört att ligga på den nu för tiden. Jag som är i så stort behov av massage ;p (A)

Sötproppen här tycker jag ska unna mig själv en frisör :) Börjar få riktigt långt hår nu, så no löshår för mig!! :D
Men vet inte riktigt vad jag ska göra, förslag någon? Även fast det behövs, kommer inte ihåg när jag klippte mig sist, så tycker jag att det är en onödig utgift. Jag tror han har tjatat i 1 vecka på att jag ska göra något åt saken :p
Okej, topparna börjar bli jääävligt sliten, men... ja vi får se hur det blir :)

                                        Jag och älsklingen på

Älskade lilla hjärta..

.. varför kan du inte förstå? Över 6 veckor ha gått utan EGEN tid med dig.
Är det konstigt att man stänger in sig i sovrummet med hopp om att vi kan få vara ifred EN kväll!!??
Tv-rummet används som gästrum och har varit det alla dessa veckor, så man får inte vara själv någonstans.
Och hur mycket tid har vi kvar??!!! Kan vi inte ta vara på det sista nu?
Jag räknar ner timmarna från och med att du lämnar hemmet på morgonen tills att du ska stänga och komma hem.
Man blir som lite galen. Vill bara att det ska vara du och jag nu!! Kan dom andra flytta i morgon, snälla!!!!
Jag hoppas du kommer till mig snart..

Ska bli så skönt nästa år när jag vet att det BARA kommer vara vi ;D
Jag är så lycklig för att allt händer med dig!! Jag älskar dig Cengiz Celik, mer än någon kan älska någon annan!
Forever and ever <3

RSS 2.0