Turkiet nästa!!!!!!!

I morgon åker jag till Turkit!! Har packat hela kvällen, men nu ska jag försöka sova så jag orkar upp i morgon bitti :p
Kommer sakna dig, min underbara, käraste vän!! <3 Jag tror jag tar med resväska och stoppar ner dig i morgon när jag kommer och säger hejdå ;) Love you! :)


Villa SunFlower2 i Alanya

Lots of love / Malin Börk


Vårt nya liv!

Jaa, det är just vad det är. I morgon börjar mitt och Malins nya liv!! :D Vi ska börja äta nyttigt och träna regelbundet.
Känns skönt! Tur att jag har dig gumman så vi kan stötta och hjälpa varandra ;)

Idag har jag och Malin varit på möte :) Jag fattade inte så mycket av vad han sa, men det var en hjälp på vägen.
Vi har stora planer och mål vi två, men det är ju det man ska ha också, drömmar!!!
Sedan gick vi på stan en sväng. Jag köpte mig en bikini tills jag far utomlands och sedan träffade vi Carro och Johanna. Vi satt på Charm och åt goda baugetter och jag tog mig en kaffe på det.

Kör har det varit ikväll också :D Fattar inte att måndagskvällar kan vara så ruskit kul.
Nu ska jag hoppa i säng, jobb väntar i morgon. Jobbar bara till 13, och sen ska jag vara med min underbara! :D

God natt :)


Jadu..

Igår åkte jag och jobbade så jag fick skicka hem Carro, efter att hon sovit över här.
Jobbade på "Eftis" :D Skitkul!! Har väntat i flera år på att dom ska be mig :p När jag kom hem hade jag så tråkit, och det hade Carro med så hon for hit igen :) Vi mumsade en massa gotta och kollade på tv/film.

Idag, efter att hon hade åkt hem så tog jag mig en promenad. Kom på att det är ganska tråkit att gå själv så jag ringde till Maria. Svängde in på hennes gata och "hämtade" upp henne. Vi gick en långpromis :) Känns skönt så här efteråt.
När jag nästan var hemma, typ 50 meter ifårn, träffade jag Veronica. Hon tog med sig lillhunden och hälsade på. Medans hon var här kom mamma och sen åkte dom båda två. Så fort dom hade åkt ville grannen att jag skulle komma över och så blev det. Gick över till mig och hoppade in i duchen sen så var jag hemma hos henne igen och kollade på film med henne och Emma, det var väldigt trevligt.

Senare kom Kristoffer och hämtade mig så vi for på södra, för jag skulle köra hem en bil åt hans familj som var där ikväll. När det var färdigkört så blev jag kvar hos dom ett tag och surrade lite, sen skjutade han hem mig igen.

Nu sitter jag här i soffan, vid tv´n och datorn som alla andra dagar/kväller/nätter :P
Ni kan ju alltid ringa om ni känner för det, haha. OM ni är vaken nu ;)

Puss, puss!


Lååång dag, med mys :)

Vaknade 8 av att alarmet tjöt, låg kvar 45 min :p Gick på affären för att handla lite mat. Skönt att vara där tidigt när det var lite folk! Jenny och Moa kom för att göra tacotårta till lunch, me like :D Lite senare kom Carro för att äta lunch med oss och umgås, och Jenny och Moa fick åka tillbaka till skoaln :p Haha!

Jag och Carro latade, alltså låg vi i soffan och kollade på film. Jocke kom och hälsade på och det blev rester av tackotårtan till middag för oss tre. Efter att Malin hade vilat upp sig kom hon också över, fick samtal av Linda att hon och Johanna ville komma och hälsa på, Jocke åkte hem och töserna kom.
Tittade lite på tv och pratade en massa, sen for dom också hem. Malin kom på den brilianta iden att baka sockerkaka, och så blev det, mums!!!

Jaa, nu är det bara jag och Carro som sitter här och kollar på film. Hon ska sova över här :D Happy!
Nu ska jag vara lite social med henne, får se vad vi ska hitta på härnäst.

GoKväll


Cheezballz

Jobbade bara till 13 idag, väldigt skönt. Kom hem till ett kaos som jag var tvungen att göra något åt :/
Malin ringde mig och frestade med kladdkaka, kan man motstå? Sprang över dit och åt lite sen gick vi hem till mig.
Tog tag i våran framtidsdröm/plan som legat på hyllan ett tag nu :)

Vi är så smart jag och Malin. 30 minuter efter att Ica hade stängt kom vi på att vi ville ha cheezballz, så vad gör vi.. Joo, vi tar en promenad i den mörka och kalla höstkvällen, mot statoil. Jag klagade hela vägen på att jag kännde någon regndroppe då och då, men inge mer med det. Jag står ute och håller i hunden medan Malin går in och handlar.
Gissa vad?! Dom hade inga cheezballz :( Sura miner hade vi :p
På väg hem börjar det regna. Ganska mycket faktiskt. Just precis när vi ska gå därifrån :O
Blöta och trötta efter en sån promenad slänger vi omkull oss i soffan hemma hos mig och tittar på tv.. mys :)


<3


Lonely days

"I´m sittin´ here all by myself just tryin´ to think of something to do"
Stämmer det in eller? YES it does!

Aja, jobbat idag. Gick så fort jag kunde med Jasmin hem efter jobbet, raka vägen hem till Malin och tvättstugan.
Var så jävla less på all tvätt, men nu har jag strykit undan lite och resten hänger fortfarande på tork i hela lägenheten.
Mamma, pappa och Jenny kom också hit. Fikade och såg på tv.

I morgon väntar mer jobb och sedan har jag förhoppningsvis långhelg :)
Har så jävla boring nu! RING mig! ;)


ll:Kör:ll

Somnade sent inatt och sov lite oroligt sådär.. Ifall dom skulle ringa och be mig jobba. Vaknade runt 6-tiden i morse, skönt med 3 timmars sömn :p La mig i soffan och kollade på tv och halvsov, och vad händer?.. runt 7-tiden ringer dom mig och vill att jag ska jobba, hade det på känn :)

Åkte hem på min fina cykel som är i världsklass, men hemma blev jag inte länge. Åkte till Västanå på körövning :)
Det lät otroligt bra sist, men nu, jaa nu vet jag inte hur jag ska förklara kännslan av att vi är en kör som utvecklas med full fart. Helt fantastiskt helt enkelt :D Vill få med mig någon vän bara, för att fylla ut någon stämma :p Haha..

Just nu är jag så jävla förbannad!! Tv kanalerna funkar inte denna dag/kväll på njurundav.  :( Inte hemma hos mig, inte hemma hos Malin och då lär det inte funka hemma hos någon på gatan D:
Jag som skulle se "I ditt ansikte". Jaa, jag är sotis på alla er, små jävlar, som fick se programet!

I morgon ska jag  få jobba igen :D!! Sen blir det full fart hem till tvättstugan som jag och min underbara har bokat.
Jasmin ska följa med mig hem efter jobbet. Bra med lite sällskap om Malin hunnit tvätta klart :p
Vi får se hur hjälpsam hon kommer vara att hänga tvätt, förhoppningsvis tycker hon att det bara är roligt :D

Good night (A)


Mumsfilibabba

Idag har jag gått på behandling och fick vata att Malin var sjuk så hon gick på en kur hon med.
Mami och syster kom förbi på eftermiddagen och efter dom hade åkt ringde my best friend. Följde med henne på Ica och handlade lite mat, vi åt baugett, tihi. Mums mums. Malin gjorde dom så fina, och GODA! :)
Men hur som helst, medans vi ändå var på Ica passade vi på att köpa en varsin bingolott. Så ni förstår vad jag och Malin har gjort ikväll. Vi var såååååå nära att vinna flera gånger. Om jag hade vunnit hade jag och Malin inom snar framtid suttit på ett flyg på väg mot utlandet, men det dröjer inte länge förs vi gör det får man hoppas :D Kan ni tänka er oss, själv, prata ett språk som vi båda suger på och överleva minst en vecka :p Haha...

Det här är Malin och jag, vilse naturligvis..
Jag och Malin, vilse naturligvis :p


Är ju inte så lätt att hitta och se detta fort .... men här bor vi iaf :D

Inget mer?

Jaa, vad ska man säga? Mitt liv är dött, vart är kärleken?
Det är ett passande namn, kär"leken" för det är just vad det är för mig, en lek. Men det är en sjuk lek. Det kanske inte är jag som förstår reglerna.. Vad ska jag söka efter, vart, när? Ska jag huvudtaget söka?
En sak vet jag iaf, jag har en kärlek i grannhuset ;) Men vad jag letar efter är en karl som jag kan dela livet med!
Malin gick just hem, så vad ska jag göra nu? Jag har ju förvandlats till en nattmänniska så jag kan inte sova en på länge.
Jag och Malin har kollat på musikmaskinen, sing a long och extra extra. KUL med sällskap :D

Igår kom mamma hit efter jobbet och drack lite kaffe, sedan for vi på vårdcentralen, apoteket och sedan staden. Mamma köpte 2 byxor till mig och lite åt sig själv också. Till slut gick jag på subway, min mage hade kurrat sen jag for hemifrån. När jag väl står där hör jag en röst som säger: "Hej Malin."  Jag vänder mig om och där står Niklas :D Jag vart så glad över att träffa honom, kommer knappt ihåg sist. Själv tyckte jag att det blev lite pinsamt, visste ju inte vad jag skulle säga mer än "Hur är det? Jaa, jag är hungrig så nu ska jag köpa mig en macka, har bara ätit en macka på hela dagen. Hej då" Aja, jag var hur som helst glad över att träffa honom.
Väl hemma i Njurunda träffade jag Malin utanför Ica. Vi tog en sväng till Statoil sen tillbaka på Ica för att handla lite tillbehör till maten. Vi lagade Chili con carne, as god. Malin skötte kryddningen, så jaa, den blev stark den. Sen blev det prat om.. om.. jaa allt. Sånt som bara jag och Malin pratar om :p
Efter en god måltid, lite cider och surr gick vi över till Malin och sjung singstar.

Btw, så här ser mitt och Malins fordon ut :p
Min är den röda med korgen. Ibland får Malin sitta i den och åka när hon inte orkar köra sin egen :D


Disappointed

Seg dag som alla andra dagar i mitt liv. Begav mig med all pant mot Ica, har inte pantat sen jag flyttade så ni kan ju tänka er hur stor påsen var :p Passade på att handla lite också. Lyxade till middagen med lax :D Sedan la jag mig i ett "välförtjänt" STORT skummbad, höll på att rinna över kanten, haha :p
Väntade på att jag skulle få besök, men så blev det inte :( Hoppas att jag får besök i morgon iställe :)

Man lär sig aldrig, inte jag iaf. Att gå och vänta och vänta på något man vill göra, men blir ändå besviken i slutändan.
Just nu vill jag bara lägga mig ner och blunda, men jag kan inte. Är för pigg och sprallig för det. Jag har lyckats vänt på dygnen helt, och även fast jag jobbar lyckas jag inte ändra på det. Eller vänt och vänt, jag vaknar vid 9-tiden men somnar inte förs 3-4 tiden.

Catch the day as it is <3

Av längtan till dig..

Kapott

Ojoj vilken helg! I fredags kom Carro hit när jag hade slutat jobbet och hon fick så lov att hjälpa mig med tvätten :p Vi tvättade, tvättade, handlade och tvättade. Senare kom Jocke hit. Vi kikade på film och softade.

Carro sov här och på lördag var det bara att kliva upp tidigt, så där tidigt när man absolut inte vill. Mamma kom och hämtade oss och till slut hamnade vi i Matfors. Jag skulle ha köruppträdande, vilket det har stått jätte mycket i tidningarna om. Jag hoppas Carro stod ut med att höra genrepet och uppträdandet, men vi sopade alla andra framträdande under mattan iaf! FY FAN vad dålig alla andra var. Nu kanske jag låter skrytig, men det är saningen :)
Vi blåste hem i 380 för att hinna slänga i oss mat, städa och göra oss i ordning. Fest för första gången i min lägenhet! :D Det var jag, Carro, Malin och så småningom dök Linda och Zandra upp. Alla andra var svikare den kvällen så vi for ut till Juniskär på hemmafest hos Jimmy. En sån rolig utgång var det länge sedan jag hade. Tack för en underbar kväll tjejer!

Söndag, bakis naturligtvis. Carro och jag låg i soffan hela dagen. Men jag behövde inte vara ensam länge, fick besök igen senare på kvällen.

Igår kom Linda hit efter att jag hade varit på körövning och hon på jobbet. Det var verkligen trevligt att hon kom och hälsade på, allt för länge sedan tyvärr :(  Vi var uppe tills efter 5 :p men dock så låg vi halva dagen idag också.
Jag åkte hem och hämtade bilen sen så skjutsade jag och Malin hem Linda. Jag och Malin hade en jätte mysig dag på Birsta, tack älskling!! Inte att förglömma, Ikea korven var ett måste för oss ;)
Älsklingen bjöd sedan mig på middag och vi sjung min nya singstarskiva och spelade hennes och Teds nya guitarhero :D

Moahahaha!!

Du är 21% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!

Fler test hittar du på testportalen.se



Bakning

Just nu sitter jag och kollar på film med Jasmin. En massa avsnitt av blandade barnprogram. Hon ska sova här inatt :D och imorgon är det tänkt att vi ska gå till dagis, men om det regnar så liftar vi med mamma.
När jag kom hem från jobbet idag såg jag Jenny, så hon följde med mig hem. Sen kom mamma och pappa också :) Hunnit med att baka bullar har jag gjort också, som tur var kunde mamma hjälpa mig att göra dom. Blev lite stressigt med bakning, mat och städning på samma gång. Malin kom och hälsade på, vi kollade på Idol och åt nybakta bullar, mums!! Snart är det helg, tack och lov. Då blir det full rulle - fredag och lördag.
Bye bye.


Can somebody love me?

Just nu önskar jag att det ska finnas någon att komma hem till verje dag. Någon man kan luta sitt huvud mot och få släppa lös alla känslor som finnsi hjärta och själ. Jag var så känslomässigt laddad när jag kom hem, så jag ringde till mamma och fällde några tårar. Dom minuterna kändes hon väldigt långt borta, precis som övriga världen gjorde. Längre bort än vad "dom jag inte vill ha att göra med" gjorde iaf.   :'( 


Jobb

Jobbade som planerat och jobbade över som icke planerat. Tog med mig Jasmin från dagis. Fick i alla fall en promenad då. När vi kom hem fick vi till vår förvåning se Jenny ligga på soffan. Jasmin och jag lagade mat, sen tog vi en sväng på affären. Senare kom pappa och hämtade dom och jag gjorde mig i ordning för att åka på kören. Gick inte så värst bra, ont i halsen, lät som en kråka enligt min mening.
Har tittat på film nu, men dags att återigen hoppa i säng. I morgon väntar en ny arbetsdag, god natt.

RSS 2.0