Sjuk :(

Vet inte vad det har varit med mig idag. Trött HELA dagen och har säkert sovit bort halva (samma sak med Signe), ont i huvudet, har också haft en del förvärkar (slog rekord idag tror jag).

Utöver det så är det ett helvete att vara utan Cengiz som ni vet. Och när man inte mår bra så käns det bara värre. Har nästan inte pratat med honom alls idag, har bara blivit något sms. :(

Något possetivt idag är att Calle kom vidare i Idol. Jag hoppas han kommer utvecklas mer och hålla sig kvar ett tag! Jag tycker att han och Jon var bäst ikväll, dom andra kan åka hem!!



My sunshine, my life, my dream, my everything.
Jag älskar dig hjärtat!! <3


Fotboll

Idag kom Evelina och lilla Theo och hämtade up mig hemma, sedan for vi till Söröje för att kolla in våra smågrabbar när dom spelade fotboll. Kallt och ruggigt var det, inte alls vidare bra för min förskylning. Efter första matchen gick vi till mormor och fikade lite, kollade på tv och jag bara njöt över att få vara i närheten av en liten bebis :) Vi vart där c. 2 timmar sedan gick vi tillbaka för att kolla på grabbarnas andra match som dom vann med 6-0 :D

 

 


Somnade som en stock på kökssoffan efter maten gjorde jag. Är tufft att vara ute i friska luften en hel dag :p
Ikväll har det varit full aktivitet i magen, HELA kvällen. Det är roligt när man får kontakt och att man verkligen känner att det finns något där :)


Lördag

Mamma, jag och Servah har hunnit med att handla idag + att vi hämtade upp Servahs kompis som följde med hit.
Just nu sitter dom och kollar på film, jag sitter vid den här dumburken, mamma vilar och laddar inför kvällen, pappa är ute och grejar (fundera på att gå ut och hjälpa honom) och Jenny har åkt iväg på cheerleading uppvisning :)

Ikväll har jag fullt upp med att vara chafför åt alla i familjen. Mamma, Jenny och Servah ska till stan så det blir lugnt hus för pappa och mig ikväll. Just nu känner jag mig lite trött och det sparkas lite i magen på mig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills jag ska åka första svängen och skjutsa mamma. Blir trött bara av tanken på att köra bil ikväll och inatt.

Jenny fick sig en liten surprise idag, när hon gick ut stod det en bil på gården åt henne :) Kul och bra för henne! Inget värsting-vrål-åk men det duger bra som första bil och den går framåt. Automat till och med.

Här är mina nya skor :) Jag hoppas att jag kommer kunna ha dom längre fram, så jag inte sväller upp FÖR mycket i kroppen :p

Ha en toppenkväll alla kära läsare!!


Allt är skit!

Sitter fortfarande hemma med världens jobbigste förkylning som jag fick i måndags efter kören.
Igår var jag på MVC :) Hjärtat slog starkt och hårt. Magen växer som den ska. Men jag hatar att vara på LAB när dom ska ta blod och så, usch :p

Att vara gravid utan Cengiz vid min sida blir bara jobbigare för varje dag. Jag hoppas jag kan få krypa upp i hans armar snart! Alla ni som har era karlar här, uppskatta det!!! 

Jag måste ta och skärpa till mig och lägga upp lite bilder! Dom säger så mycket mer än mina meningar..
Ska bara orka flytta dom från kameran till datorn :p

Nya tag med livet, ska se allt på den ljusa sidan och uppskatta VARJE dag!

Cengiz and our little angel is making my life. I love you both so much! <3
 


My love!

I DONT WANNA BE WITHOUT YOU ANYMORE!!


??

Tack till alla er som grattat oss, ni får mig på gott humör och gör mig posetiv och stark :D
Det är verkligen med blandade känslor jag skriver detta inlägg.

Har inte suttit vid datorn på ett tag nu käns det som. Har inte haft någon anledning nu när min älskling har åkt bort, så han har inte tillgång till dator och internet. Idag har varit en jobbig och tung dag. Det här med att vara gravid utan ens kärlek är inte lätt. Jag vill liksom inte gå igenom allt detta utan honom. Jag hoppas att han kommer vara vid min sida snart, samtidigt som jag inte vill att han ska komma för tidigt, eftesom han kan stanna i 90 dagar sedan kommer hans visum att ta slut.

Nu börjar mina ögonlock att falla ner, dags att sova efter en dag fylld med tårar.. suck. Alla dagar kan inte vara en dans på rosor. Tack alla ni som ställer upp för mig! Kramar till er!

                                                             

Är det sant!?

JA! Det är det, det är sant!! :D De flesta av er vet säkert redan, men för er som inte vet, jag och min älskade Cengiz ska ha en liten bebis :D Jag har redan passerat över halva tiden. Det är den största anledningen till att jag är hemma i Sverige igen. Barnet kommer födas här, som svensk medborgare och Cengiz kommer att vara här under den sista tiden med mig. Vi ser fram emot att bli en egen liten familj och ingen är lyckligare än vi just nu.

I fortsättningsvis kommer jag skriva mycket om min graviditet och alla tankar kring den. Oooh, det är så spännande.

Och eftersom jag kom hit så pass långt in i graviditeten han barnet att växa mycket innan jag fick göra ultraljud här. Jag och Cengiz tänkte att vi måste bjuda på en bild av lilla livet vårat, som vi är sååå stolt över :)


Foto från 09-09-09

09-09-09

Ja, det var ju länge sedan jag var sjuk, så det är väl på tiden nu. Har åkt på en förskylning, inte alls roligt.
Har sovit en stund nu tidigare ikväll. Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja. Jag kanske ska ta och baka en äppelpaj innan? Det blir mums! :D

Sorry att jag varit dålig på att uppdatera, men jag känner att jag inte haft någon insperation till att skriva.
I morgon kanske jag kan komma med ett mumsigt inlägg till alla ni som läser ;) Så håll utkik! Då ska jag skriva så att fingrarna glöder på mig och lägga upp lite bilder, deal!?

JAG SAKNAR MIN CENGIZ!!! Love you!

Real love <3

Jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig Cengiz Celik! Du är den bästa som finns och mitt hjärta slår BARA för dig! Du är mitt liv och det är du som ger mig kraften att fortsätta. Jag kommer aldrig kunna vara utan dig, jag vill aldrig vara utan dig. Om jag kunde skulle jag stoppa tiden och veta att jag skulle ha dig för alltid.
Jag önskar att du kunde vara vid min sida nu, jag kommer aldrig kunna lämna dig så här igen. Nästa gång jag håller din hand kommer jag ALDRIG att släppa taget om den. Du är min stora kärlek.
Jag kommer alltid älska dig, forever avd ever hjärtat <3

           Jag och älsklingen på

Älskling pälskling

Ikväll har jag varit rastlös.. kollat på lyxfällan och ätit glass. Inte klokt hur folk kan ställa till det! Idag har jag haft en sån där seg dag igen, man orkar ingenting och vill helst bara sova.
I morgon ska jag till min kusin som fått barn :) Ska bli kul att äntligen komma iväg! Ska hinna med att vara hundvakt åt Veronicas hund Turbo också :)





Trevligt värre

Idag var jag in till stan och träffade Linda. Hon hade med sig lilla Chico. Innan vi åkte hem till henne for vi och köpte med oss mat från MAX, mums. Efter maten for vi ut till Birsta, och där blir man ju inte alls shoppingsugen (A). Får hålla mig lite till faktiskt. Men jag hittade ju en tröja som jag faktiskt skulle vilja ha :)
Efter Birsta for vi hem till Linda igen. En massa surr och lite film. Vart tvungen att åka hem innan filmen var slut för hela familjen satt hemma och väntade på att jag skulle komma hem med lite fika :p Tur att det går snabbt att köra sent på kvällen.

Nu sitter jag och Jenny och kollar på film, dom andra sover. Funderar på om jag ska äta lite glass med chokladsås innan det är dags för säng. Är lite trött nu när jag inte är van att göra så mycket.. men glass ska jag väl hinna trycka i mig :)

Tröttast?

Förstår inte vad det har varit med mig idag? För det första så vaknar jag tidigt varje morgon, alltid före 7. Jag kan aldrig somna om, så det slutar med att jag kliver upp och får i mig frukost. Efter att jag har varit uppe 1-2 timmar blir jag jätte trött och somnar som en stock. Men idag har varit den värsta dagen, har sovit 3 gånger sen jag klev upp i morse, usch! Så kan man ju inte hålla på!

Nu loggar snart älsklingen in på msn, har inte pratat med honom något på hela dagen.. I morgon är det en ny dag med nya äventyr, ska bla. åka till vårdcentralen och sedan ska jag vara med Linda :D Finally!
Vart inte stan idag, men det ska väl hinnas med det också.. någon dag..

RSS 2.0