Yeah!

Hej alla nyfikna!

Jag fattar inte vad det var för fel på mig i morse?? Jag var så förbaskat trött! Jag klev upp med Engla vid halv 7 tiden, gav henna mat och efter 1½ timme somnade hon om, jag med. Efter "bara" 1 timmes mer sömn vaknade hon igen, så jag klev upp, gav henne mat, lämnade henne med pappa och sedan somnade jag om. Jag sov och sov och sov.


Kolla in tuppkammen!! :)





Iallafall så fick jag tillbaka enegin efter en dusch. Sedan kom mamma hem från jobbet och strax efter henne kom kära syster! ♥ Så vi har försökt kirra lite jobb åt henne, vad.. det är hemligt :)
I morgon ska jag åka till henne på myskväll! Det blir kul, och jag måste umgås med henne innan det är dags för mig att åka igen!

Nu är middagen avslutad och mamma gör rabarberpaj, lite kaffe på det och något bra på tv.. kanon!

En massa

Hej vänner!

Solen tittade fram idag men var det varmt? Nja, om man satt i vinkeln vid altanen där det var vindstilla så kunde solen bränna på. Men annars var det väl inte så jätte varmt.
Hela familjen har lyckats vara ute mest hela dagen så nu somnar män säkert gott. Engla blev road av att vara ute iallafall.

          

Mamma, jag och Engla tog en promenad också. Men då var det bara skönt om det fläktade, för promenad i rask takt och solen som steker hela tiden, det blev likamed varmt!



Och bara för att jag är JÄTTE ARG och JÄTTE TRÖTT nu så blir det lite snabbt om resten av dagen!
Vi åkte till mormor och morfar på besök och fick lite rabarberpaj där, mums! Och eftersom jag ändå var där och NSK spelade match på Söröje så gick jag dit och kollade på fotboll och träffade Evelina och lilla Theo.

Och NU har jag försökt lägga upp bilder i 1 timme, lyckas tyvärr inte få hit alla och 2 blev bara mini när dom inte gick att göra större, suck!!

God Natt!!!!

Sällskap, Jappjapp!

Idag fick jag besök av Emelie. Sist vi sågs var innan jag åkte till Turkiet i mars.
Det var jätte trevligt med sällskap, tack för idag! :)

Engla & Emelie


Mormor & Engla


Och lillgumman hade lite feber idag och ikväll. Det kommer med all säkerhet från vaccinationssprutorna som hon fick igår. Hon har sovit mycket idag och ikväll men det är ju klart att man blir trött om man är sjuk.
Jag kanske har glömt att säga det, men i fredags innan Jennys student så var vi på BVC för att göra ett test mot TBC, eftersom hon kan ha varit utsatt för det nere i Turkiet. Och igår var vi och läste av det i samband med vaccinationssprutorna, men tack och lov var det inget fel :)
Nu väntas bara en spruta till sedan kan vi åka tillbaka till pappsen/älsklingen i Alanya!!

Och nu ska jag sova, är trött så in i bomben!
God natt alla :)

Kocken

Idag var det jag som stod för maten. Det blev lite turkisk insperation, gott blev det!!

Recept: Malins gröna gryta
Allt i önskad mängd :)

Fräs hackad gul lök och skivad grön chilipeppar från Turkiet.
Skär championer i bitar och ner i grytan.
Tillsätt sedan potatis och aubergine som friterats i bitar.
Tomatpure och cilisås,  smaksätt sedan med salt, svartpeppar, paprikapulver och chilipeppar.
Rör allt till en smaskig blandning.
Det går också bra att blanda med ris eller couscous.
Servera med grönsaker

På bilden:
Jag använde lite feta ost och creme fraiche till, hur gott som helst!


Smaklig måltid!





Student, födelsedag och fotboll

Ja helgen har varit lång!

I torsdags var hela familjen på studentmottagning hos Maria och Petra. Och i fredags var det Jennys tur. Småtjejerna växer ju ikapp! Det är ju inte så att jag blir äldre, det är stopp för mig nu, eller hur?? Jag blir väl inte gammal eller!
Fredagen kändes lång, men väldigt rolig. Jenny hade en trevlig och underbar dag, och det var det som var huvudsaken! vi blev närmare 60 personer här hemma, men det flöt på väldigt bra. Lite tråkigt att man inte hinner med och prata med alla, jag får ta igen det en annan gång.

Igår fyllde min kära mamma år, men fy vilket väder det var. Regn och blåst, ja = storm!
Dagen bestod av städning efter studentmottagningen och mycket mat och tårta att äta som blivit över.
Mormor och morfar kom och hjälpte oss med det där ätandet iallafall.

Stackars småpojkarna! De förlorade fotbollsmatchen idag. Dom spelade seriefinal, men kom 2:a iallafall.
Evelina fanns självklat på plats. Det är kul att man kan åka på något liknande och träffa nära och kära. Blir en speciell stämning.

Njurunda SK på Söröjeplan


Evelina


Lillgumman satt så snällt hela matchen



5 månader

Grattis till mammas och pappas lilla prinsessa som blivit 5 månader idag :)
Vi älskar dig Engla och är världens stoltaste!!




Mycket åkande?

Igår blev jag hos Veronica hela kvällen. Vi målade på hennes ballkong, tog en promenad och drack lite kaffe + att jag fick jätte god texmex mat ;).
Så skönt att kunna umgås så där enkelt, behöver inte alls vara något märkvärdigt!

Idag for jag till Ljustadalen för att träffa Linda och de små, Saga och Liam. Var ju några månader sedan vi sågs nu, och det märktes på barnen. Så stor de blir! Jag vet att jag säger det ofta, men det är sant. Tiden går sjukt fort. Ni som redan har barn vet redan och ni som kommer få, får veta snart hur det är :)

Jag han att vara där en stund iallafall innan det var dags att åka hem och hämta mamma och pappa, sedan iväg till Alnön där pappa skulle klippa sig. Sedan birsta med full fart för att hinna titta på lite trädgårdsten som ska plaseras utanför altanen. Jenny och Ricky kom också dit för att hjälpa lite. Det kommer bli så fint :) De bestämmde sig för vad det skulle ha, från Bauhaus en snabb lastning, hem och lasta av, sedan for pappa iväg själv för att hämta andra lasten. Han kom väl därifrån 5 min innan de skulle stänga.

Just nu funkar det inta att lägga upp bilder :( Så dom kommer i morgon..
Nu säger jag god natt!

Gruppträff

Det blev en liten tur till Jenny igår. Jag hämtade upp Maria och Petra, och vi blev där nästan hela dagen :)
Kladdkaka, cheesballz, mumsmums, chokladfingrar och cola, nyttiga gänget!

Idag har jag putsat lite fönster på altanen och sedan for jag och Engla på träff på BVC. Vi hade babymassage och Engla verkade gilla det. Sista träffen innan sommaren är nästa fredag, men jag kommer inte kunna gå då. Jenny har ju sin student!! Men jag får allt vänta tills jag kommer tillbaka i höst istället.
Jag passade också på att väga och mäta lilltjejen. Nu är hon över 7300g och 66,5 cm, SÅ STOR!

Nu ska jag snart åka till Veronica och hjälpa henna att måla ballkongräcket. Jag tycker det är kul att måla, bra terapigöra :)

See you!

Träna

Engla sover så bra om natten nu. Hon somnar runt 22-23 tiden och vaknar runt 8, mammas sömn blir alldeles lagom.

Nu sover hon i vagnen igen efter en liten promenad. Tyvärr kunde vi inte gå så långt som jag ville, när jag började känna av min astma och medecinen var kvar hemma. Typiskt! Vill komma i form nu och få bort nått kilo till :D

Tror nog att jag också ska lägga mig en stund, jag och Engla är ensam hemma. När mamma kommer hem ska jag åka till Jenny. Ev. ska Mia också med :)

Återkommer ikväll!

RSS 2.0