MVC v.35+1

Idag var jag på MVC, allt såg mycket bra ut. Det växer som det ska, hjärtljuden är bra och vi skrev ett meddelande till förlossningen.
Är jag konstig som inte har så mycket tankar och funderingar? Barnmorskan frågar varje gång om jag undrar över något, och varje  gång får hon nej till svar.

Efter att jag hade varit på MVC åkte jag till Essvik för att besöka min vän Evelina och lilla Theo :) Var ett tag sedan jag träffade dom nu, och Theo hade blivit en stor kille.

När jag kom hem var jag med Jamsin den lilla stunden som var kvar innan hon skulle åka hem till hennes mamma och pappa. Lilltjejen min :)

Nu ska jag titta på när Jenny går igenom en massa kläder innan det är dags för sängen. Night night :)

Its moving!

Cengiz och mitt älskade lilla barn slutar aldrig röra på sig där inne. Men snart kommer det vara svårt, blir mer och mer trångt för varje dag. Är BARA 6 veckor kvar nu! :D Jag håller på att längta ihjäl mig!! Snart har vi våran lilla egna familj, och jag ser bara fram emot det!

Det blev inga bilder på sakerna idag, tiden har bara runnit iväg. Ikväll var jag på kör, men det börjar bli jobbigt att sjunga också. Finns liksom inte så mycket luft i lungorna nu så man kan inte hålla ut tonerna riktigt :p
Och bara att duscha, få på sig jeansen och blusen innan man skulle iväg var ett helt träningspass för mig, fy vad jobbigt och tungt ALLT börjar bli. Tur man har älsklingen här snart :)


Fynda fynda!

Dagen började med en promenad tillsammans med mamma, vi var ute över en timme, så skönt! Små hundarna var också med.
När vi kom hem fortsatte jag mitt snokande efter en barnvagn, och jag hittade en :D Sen kom jag in på skötbord och jag hittade ett :D

Mamma, pappa och jag åkte iväg för att kolla på barnvagnen och alla tillbehör (en åkpåse med en mjuk fäll + en massa annat), slutade med att vi fick med en babysitter, babygym, gå-stol och en liten bil också. Mycket bra köp!! Sedan vart det köp av skötbord också.. gud vilken bra dag! Kameran är det slut på batteri, så bilderna får komma i morgon, tyvärr.

Snart blir det sängen för mig, känner mig trött och magen behöver få vila lite :p
I morgon väntar en till promenad med mamma om vädret tillåter, vill inte ha regn, kan det få komma drivor med snö istället!!!

Natti natt!


God morgon!

Jag måste ha varit hur trött som helst igår! Somnade efter middagen igår vid 19-tiden och vaknade 5 timmar senare, usch! Då var det inte lätt att somna om.. jag lyckades kanske vid 4-tiden.

Idag kanske jag ska kolla på alla foton som togs förra veckan, vi får se om Natta hör av sig sedan :)

Och nu är det fredag igen, innebär Idol-kväll :D Calle och Mariett var grymt bra förra veckan! Det är dom och Erik som är favoriter.

Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas att mitt älskade hjärta är vid min sida om 2 veckor! :D Nu får det räcka, för nu saknar jag honom för mycket!! ;p



Magen bara växer och växer och man känner hur alla sparkar och boxar börjar bli till vridningar,vändningar och sträckningar. Är så roligt att kolla på den ibland :) Inte långt kvar nu. Föresten, är det någon som har ett skötbord, helst ett man sätter över badkaret, fast andra varianter går också bra :)

Sorry (A)

Nu var det lääänge sedan jag skrev igen. Känns som jag har haft fullt upp, även fast jag inte gör någonting :p
Nu har Cengiz ALLA sina papper, dom ska bara lämnas in, så om c. 2 veckor är äntligen min darling här!! :D Som jag väntat. Har nästan varit i Sverige 3 månader nu, och det längsta vi varit ifrån varandra förut är 2 månader.. men snart så!

Har tyvärr inte fått mina bilder än, så ni får vänta ett litet tag till ;p Är själv jätte nyfiken på dom eftersom jag inte fått se alla än.

Ikväll har jag fikat och kikat på Bonden med Veronica och Ingemar, trevligt trevligt :) Så kul och bara mysa till det lite så där tillsammans, tack tack ;D

Nu återstår det att se om älsklingen ska komma hem och surra med mig lite innan det är dags att natta, eller om man ska krypa ner redan nu :p

Sov gott mina söta små läsare ;)


:'(

Jag känner mig så besviken, trött och less. Nu vill jag att Cengiz ska komma!! Har ingen energi kvar alls! :(

Tele..

Som vissa kanske märkt, jag svarar inte längre på sms. Ni får ringa, skriva på msn, facebook eller maila. Så länge ingen ger mig gratissms så måste det vara på detta sätt :p Lite jobbigt, men hellre det än helt pank! Så nu vet ni det.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli mer.. Idag är finally dagen för att åka till studion :D Ska bli hur kul som helst! Bäst att man hoppar in i duschen nu, resultatet kommer så fort jag får det.. mmmm :)

Ha en trevlig dag!


x3 dagar

Har haft en supertrevlig helg, och det har hänt mer än vad det brukar :p

På lördag åkte jag och Servah till Bredsand för att hälsa på Ika och Ove i deras nya lägenhet. Ika hade bullat upp med en massa hembakt kaffebröd, mums säger jag bara! :D
Sedan for vi vidare till stora staden. Där shoppade vi loss, behövdes! Servah hittade jeans och skor, vi hittade farsdags present till pappa och jag handlade denna topp på HM och sköna mjukisar på Cubus. Byxerna är så låg i midjan så dom sitter perfekt (Y). Vi var typ näst sist ut ur gallerian :p



Efter shopping vart det MAX, inte helt fel inte! Vi kunde äta i lugnt tempo och surra av oss en massa :)
Och efter en heldag på stan vart det super att avsluta med bio. Jag kan lova att filmen var över förväntningarna och enligt mitt tycke var den skitbra!!! :D Så tack Servah-gumman för lördagen, jag uppskattade det! ;)



På söndag var det ju farsdag, så pappa öppnade lite paket och sedan försvann han ner till sjön för att röja lite. Så mamma, jag, Jenny, Servah, 2 hundar och 1 katt tog oss en promenad ner till honom med kaffe och tårta, inte så dumt. På kvällen åkte vi alla till mormor och morfar på mer fika och tårta.

Idag (måndag) åkte jag på föräldraträff på VC. Sista träffen nu innan alla ska få barn, käns lite tråkigt faktiskt :/. När man väl börjar komma igång och "lär känna" alla så slutar det. Nu får man vänta till alla fått barn och dom träffarna på BVC börjar.
Och ikväll var det kör, men guuuuud så tråkigt när det ALDRIG är några ljusa toner där. Förra gången var superbra men jag kan inte minnas sist vi var så många. Skärpning ALLA!!!!!!!!!!

Själv sitter jag inte så mycket vid datorn längre, Cengiz dator funkar inte.. sååå tråkigt. Det har den inte gjort sen i torsdags, så jag har nästan inte pratat med honom någonting och inte har jag kunnat se honom heller, suck.

Nu väntar sängen, kommer en ny dag i morgon också. God natt alla vänner.

♥Cengiz Çelik♥

Idag är dagen då jag och världens underbaraste människa varit tillsammans i 1 år!! :D Cengiz är mitt allt, mitt liv. Det är han som lyser upp mina dagar. Det är han som gör allt värt att kämpa för. Han har gjort mig till världens lyckligaste och han ger mig en stor gåva som vi båda går och väntar på nu. Tänk att vi är föräldrar om 8 veckor!!



Här är en dikt som jag gjort till honom idag..

 
From the first day I saw your smiling face, honey I knew that we could be together forever. It is now one year ago since my life started, a life with you. This year has been the best in my life, full of love and happiness. Even if we didnt spend the hole year next to each other, you light my life more every day. It doe...snt matter how far away you are, I know where I belong and I know your there, out in world, only for me. I wish we could spend this day togheter, but when I see future I see a hole lifetime with you. You got my heart, so without you i cant survive. Your in my mind all the time and soon I can have you in my arms again. I feel love that no one else can feel. Im so glad your mine. I dont have words enough to tell you how much you mean to me, how much I love you. I hope you can feel it deep in your heart. Your special and amazing. I will keep you as mine forever, no one can ever take you away from me. I love you my everything! ♥ Yours forever ;)

Jag och älsklingen på
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig älskling.


Du ger mig allt och mycket mer. Tack för att du är min. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥
Seni seviyorum askım!!

SNÖ!!!! :D

Äntligen kommer den efterlängtade snön! Nu vill jag bara ha en massa minusgrader så den får ligga kvar, men innan dess så lär vi väl ha en massa blask några gånger, men man kan ju alltid hoppas.

1:a bilden från imorse


2:a bilden från idag


3:e bilden från ikväll


Det är lite skillnad va? ;D Jag är glad som tusan!!!!

Nu ska jag fortsätta att titta på hockey med mamma och pappa och äta popcorn och mysa framför brasan, snart är det jul! :D

What a feeling

I morse vaknade jag vid 7, pigg och glad med en massa energi. Såg min blivande dag som lång och underbar.. just då. Det slutade med att jag hamnade i sängen igen, sov som en stock halva dagen. Jag förstår faktiskt inte hur jag kunde sova så länge som jag gjorde. Det blir en massa grubbel och funderingar för mig när jag bara är hemma; när kommer han? när kommer vårat efterlängtade barn till världen? hur kommer den resterande tiden som gravid att vara? när och hur kommer ALLT att hända? Man blir som tokig ibland. Men det går heller inte att undvika när folk frågar om det hela tiden. Ibland har jag inget emot det, men ibland känns allt så tungt så jag vill bara sätta mig ner och grina. Jag försöker att hålla modet och humöret uppe så gott det går, och vissa berömer mig för hur bra jag klarar allt själv. Men har jag något val då? Nej. Om jag skulle gå och vara deppig hela dagarna skulle jag bara göra det värre både för mig och dom i min omgivning. Jag försöker se ljuset i tunneln, över 2 månader ha gått utan Cengiz vid min sida och BARA 1 månad återstår. Snart har 32 veckor av graviditeten gått och 8 veckor kvar. Tiden har gått fort när man tänker bakåt, men blickar man framåt är vägen kvar lång, känns det som. Önskar att jag bara kunde sova bort tiden..

Vaccination

Idag har jag, mamma och 2 arbetskamrater till henne vaccinerat oss. Det känns skönt att ha det gjort och jag såg ingen anledning till att inte göra det. Jag tycker ALLA borde ta sprutan. Om inte för sin egen skull, så för andras. Jag själv tillhör 2 riskgrupper, och om alla i min omgivning skulle ta den, så sklle det kännas tryggare. Och eftersom jag nu tillhör riskgrupperna så kommer jag att ta en vaccinationsspruta till, om 3-5 veckor. Jag tog den 12:30 idag och det ända jag känner nu är lite ömhet i armen, men av vilken spruta får men inte det? Hur som helst så är jag nöjd med mitt beslut + att jag skyddar min lilla ängel i magen och att den har skydd efter födseln.


Jenny & jag


Halloweenhelgen

Helgen började med att vi åkte på kalas till morfar :) Åt god middag och självklart god tårta. Jasmin ville självklart klä ut sig och väntade på att få göra sig i ordning hela dagen :p Mitt i natten blev man chafför åt Jenny Penny som var ute på "strul" ;p



Igår kom det en massa folk hit :) Det var hela våran familj, Anders, Susanne, Ika, Ove, Carina, Adam och Jocke.
Vi hade det väldans trevligt och timmarna bara rann iväg. Hela gänget beställde hem pizza och på slutet spelade vi spel :D



Idag har hela familjen varit på promenad i skogen. Härligt väder och skönt med frisk luft :) Jag njöt av att hitta på något, ALLIHOP!
Just nu har Jenny fixat håret på mig, skitsnyggt blev det! Synd bara att hon fixar det när hon har lust, så här en söndagskväll innan man ska gå och lägga sig. Aldrig när jag ska iväg på något speciellt och vill vara lite fin :p

Nej, nu ska jag sluta skriva om helgen och surra med min underbara på msn istället. TÄNK, om BARA 1 månad är min älskade Cengiz här med mig!! OOOOH som jag längtar! :D

Hej svejs!


RSS 2.0