Bakisdag

Jag och Malin hade bakisdag idag. Käkade pizza, sjung singstar och kikade på film. Gick en sväng på affären också.
Jobb väntar i morgon, dags att sova. Night...


Nu så..

Gick hem till min ängel, Malin, och inväntade Evelinas ankomst. Vi åkte till Birsta för att shopa lite, var det tänkt, men slutade med flera kassar. Jag köpte en kamera, tröja, skor, lite smink, en väska och plånbok mm. Jag var helt slut när vi åkte därifrån.
Jag följde sedan med Evelina till hennes stuga och käkade och myste på. Sedan åkte jag hem och det var inte länge jag var hemma. Gick till Madde med folk och sjung singstar :D Vi hade verkligen trevligt!!
Nu har jag suttit hemma inte allt för länge, ögonen hänger som gardiner och hjärnan är helt slut. Återstår att sätta på en rulle och sova. I morgon ska jag åter igen till Malin och vi hoppas att Ted kan skjutsa oss till Birsat :p Vi har mycket ohandlat ;p Håll tummarna!

Sov gott tröttöga..


Jobb, jobb

Ännu en dag med slit och släp. Vaknade,somnade ett x antal gånger. Jobbade hela dagen, erbjöd mig att jobba över också :p
Åkte hem till mor och far, fick lite mat och kollade när dom hade rivit i badrummet. Dom skjutsade hem mig och följde med mig upp, försökte sätta upp en lampa men det var fel på den så det gick dessvärre inte :( Jag som har längtat så efter att få sätta upp den! Sen vart det en snabb storstädning så jag slipper det i morgon när jag kommer hem. I morgon väntar en ännu längre arbetsdag 8-18. Hoppas man kan hitta på något kul, kan ju inte umgås med Malin för hon lämnar stan för en dag :p Aja, jag hoppas du får kul utan mig :p
Nu är det nog dags att hoppa i säng så jag tar mig upp i morgon :)
Natt på er alla. Kram.

Hjälp!

Jag vaknade av att min syster kom in genom dörren och väntade på att hennes buss skulle gå. Nästa gång vaknade jag av att mamma kom in genom dörren. Hon tog sig lite kaffe och sedan skjutsade hon mig till Apoteket.
När jag kom hem fanns det inte mycket mer att göra än att sätta sig vid datorn. Jag har suttit i soffan hela dagen, det har varit tv´n eller datorn. Sen ringde min älskade bror mig! Jag blev så glad att jag började gråta.. Har saknat han så fruktansvärt mycket!!!!! Du kommer alltid att finnas i mitt liv.
Senare ringde det på dörren igen, kunde inte förstå vem det skulle kunna vara. Äntligen, karln som skulle fixa persienerna kom. Det visade sig vara min gamla klasskompis pappa.. Så nu har jag nya, fina persiener :D Dessvärre får jag inte tillbaka den förbannade gardinstången :(

Jag ha nästa lördag så jag får träffa tjejerna :D Längtar som tusan! Ska bli roligt att få bjuda hem dom och visa upp hur jag bor nu.
Nu ska jag se klart på tv och sedan försöka slita mig ifrån den och datorn så jag får sova. I morgon väntar en arbetsdag, längtar faktiskt. Får se om min kära vän lyfter på luren och ringer mig så jag får prata av mig lite också :p
Ses i morgon, kram.

Internet!

Nu har jag äntligen skaffat internet! Har inte haft det på övet 6 månader :( På den tiden har det hunnits med mycket..
För snart en månad sedan flyttade jag hemifrån :) Känns skönt att få vara för sig själv lite, men när mörkret lägger sig längtar man efter någon att prata med. Som tur är skaffade jag mig en liten kompis för 2 veckor sedan, en kattunge, Signe <3 Hon utgör lite sällskap.
Ännu mera jobb har jag dragit på mig, är snart uppe i 5-6 jobb :p Bra att man har så alla räkningar kan bli betald.

Idag följde jag med mamma och pappa till staden. Skjutsade syster till hennes nya skola. Avis på att hon fick flytta med skolan till helt nya lokaler. Vill nästan gå om ett år bara för att få gå där :) Efter att släppt av henne åkte vi till djurmagasinet och köpte ett klättertorn till Signe. Åkte sedan till birsta så jag kunde skaffa mig internet, en tavla och lite fler blommor. Sedan åkte jag hem till mamma och pappa för att få lite mat i mig.
Nu sitter jag hemma i lägenheten och funderar på vad man ska hitta på, kanske kolla på Sex and the city, som börjar nu.

Bye bye, miss my friends!!

RSS 2.0