Birsta x2

Igår åkte mamma, Jenny, Engla och jag till Birsta. Fast den här gången blev det lite shopping. Mamma hittade en jacka som hon passade jätte bra i, och modellen våran (Jenny) passar i ALLT! Tänk om jag också kunde vara så. Hon hittade ialla fall en massa byxor och en lång skjorta. Jag hittade en tröja.

Igår kväll hade mamma, Engla och jag huset för oss själva. Det var mysigt, lugnt och skönt :)Nu ska jag och Engla snart iväg på tjejkväll i Bredsand. Ska hem till Erika och träffa tjejerna från högstadiet. Cattis, Frida och Sandra. Det ska bli superkul!! :D

Ha en trevlig kväll alla mina bloggläsare ;)

Birsta

Idag åkte jag till Birsta för att träffa Linda, Johanna & Matilda. Super kul att träffa dom igen, var ett BRA tag sedan nu. Självklar hade jag med mig Engla och Linda hade med sig Saga & Liam :)

Jag blev bjuden på räkmacka som present och lilla Engla fick en handdocka och en prasselbok. Tack så mycket!! :D

Liam & Jag


Engla & Johanna


Matilda & Engla & Linda & Liam


Matilda


Saga


Engla & Johanna


JohannaPå kvällen kom Micke, Johanna och barnen hit för att uppvakta mig och Jenny. Vi fick jätte fina ljuslyktor.
Tack och bock :D 

Nu säger Engla och jag god natt

 

 


Birthday

Happy Birthday To Me!

Idag blev man hela 21 år!!!! :O
Fick höra av min snälla syster att nu har jag bara 9 år kvar till 30, fy!


ST

Idag var lilla familjen med i Sundsvalls Tidning :)
Igår hämtade pappa och jag Jasmin och Englas tremänning Linnea. Jag kommer inte ens ihåg sist jag träffade Linnea, det var ialla fall flera år sedan. Idag kom kusin Kicki och faster Gun-Britt hit för att hämta Linnea. Det var kul att träffa dom med, och Kicki har man ju inte heller träffat på flera år.

Linnea & Engla
Jasmin & Engla


RSS 2.0