Bebis

Det är full rulle i magen 24/7 nu :) Våran lilla ängel är snart 40 cm och väger snart 1,5. Om c. 9 veckor är det dags, får man ju hoppas. Vill inte få tidigare, men inte heller gå över tiden. Det är alldeles lagomt med 3 januari :)Idag blir det förberedelser här hemma, lite tillfixning inför Halloween. Vad ska alla göra i helgen??

Tråk-Tisdag

Idag är jag JÄTTE trött, men har trots det lyckats tagit mig upp och damsugit. Nu väntar jag på att min sega lillasyster ska kliva upp och att mamma ska komma hem från jobbet.

Sedan ska vi hämta Jasmin och Servah, mina 2 extra småsyskon. Får se vad resten av dagen/kvällen har att bjuda på..

Här är kläderna som jag köpte igår :) Det blir så mycket mer verkligt när man börjar samla på sig grejer. Men jag har MYCKET kvar att fixa och mycket som får komma senare allt eftersom tiden går.


Full hålligång är det i magen nu också :) Är så kul att bara titta på magen och se hur det "svajar" när lilla livet rör på sig :D

35 dagar kvar att kämpa tills jag har min älskade Cengiz i mina armar :D WEEEE!!


En händelserik dag

Idag har jag gjort allt annat än suttit hemma. Började med att mamma och jag åkte ut till Birsta. Där hittade jag bebiskläder för inte ens 60:- :) Köpte även Cocoa Butter Boddy Butter för magen. Sist använde jag Cocoa Butter Moisturising Stick men den tog slut på en gång, så därför prövar jag den kletiga versionen nu. Det som var bra med sticket var att den var enkel att använda, kletade inte alls mycket. Cremen blir lite kletigare att använda, men kommer nog räcka längre (beroende på hur mycket man tar). Jag är hur som helst nöjd med köpet. Får se om bristningarna håller sig borta, dom har gjort det än så länge ialla fall :)

 
(Bilderna på bebeiskläderna går inte att ladda upp nu, så jag gör ett nytt försök i morgon)

Efter Birst åkte vi hem, sedan åkte vi till Bommen, mamma skulle på massage så jag passade på att hälsa på kusin Theres i hennes butik Tre Små Busfrön. Sen var det bara att åka hem igen, äta och iväg. Var körträning ikväll. Har börjat träna på julsånger, som jag längtat efter det! Tyvärr kommer jag nog inte vara med att uppträda, eftersom min mage nog INTE kommer att vara liten då :p hehe.

 


;D

Nu är hela 30 veckor avklarad av graviditeten, nu återstår BARA 10 :D Shit vad tiden går fort när man tänker efter. Har varit hemma i Sverige i 2 månader nu. 1 månad kvar tills älsklingen min kommer :D

Men shit vad länge sedan det var jag skrev, fy på mig! (A) Men jag hamnar liksom i någon sorts "period" när mitt skrivande försvinner..

Hur som helst så är det full fart i magen, nästan så man är glad dom korta stunder det är lugnt där inne, men alla boxar, sparkningar och vändningar är ju bara ett gott tecken på att det är liv där inne :)

Och snart är det Halloween också, vad ska alla hitta på då? Något som jag missat? ;)


Onsdag

Vaknade av ett sms från Cengiz strax efter 5 imorse. Stackarn hade fastnat i hissen inatt när det blev strömavbrott hemma i lägenheten :( Sedan var det kört för mig, kunde inte somna om förs 9 efter alla hade åkt på jobb och skola.

Sedan på dagen fick vi påhälsning av morfar :) Han kom med mat, köttfärsbiffar, mums!
Har haft en väldans värk i HELA kroppen idag :( Jobbigt, tror det kallas att vara gravid/förskyld :p

Just nu ligger jag och Jenny i sängen med en varsin dator i väntan på att Bone Söker Fru ska börja. Det värsta med onsdagar är att det är 4 program som krockar! Bonde Söker Fru tittar vi på direkt, Arga Snickarn och Stockholm-Arlanda spelar vi in, Det Okända får vi skippa :p Dumt att dom inte kan sätta 2 av programen på tisdagar, då finns det ju typ ingenting att titta på! Nä, nu börjar det snart så jag ska bänka mig framför tv'n.


MVC v.28+2

Har inte skrivit här på allt för länge :( Har inte varit så roligt och intresant tid för mig den senaste tiden..
Men nu är allt som det ska igen och jag är på G! :D

Idag har jag varit på MVC, allt går som det ska, magen växer och växer. Börjar bli så roligt nu när man verkligen ser hur magen rör på sig när man ligger på rygg. Man kan känna några små fötter och en rumpa där inne också :) Igår var jag på första föräldraträffen. Som jag längtat efter den! Vi fick se en förlossningsfilm och småprata lite. Mycket uppskattat. Nu längtar jag tills nästa måndag! Det finns en tråkig sak med hela graviditeten, och det är ju att mitt hjärtegull Cengiz inte är här :( Men nu är han på väg snart!! Lite mer än en månad kvar nu.

Och snart är det fotografering på gång av sötproppen Natta :) Det ska bli så kul att få lite bilder på magen, och bilder att visa upp för er som vill se. Blir nog av nästa vecka :D

Nu ska jag ta och plocka lite, med något.. är lite rastlös just nu..


RSS 2.0