fågor & svar



''Kan du inte berätta hur du o din kärlek träffades o hur det blev så att du flyttade till Turkiet :)''

Jo visst kan jag det :)
Av en ren slump sa blev jag med pa en resa hit till Turkiet/Alanya. Jag pratade i telefon med mamma som berattade att min syster skulle följa med mormor och morfar utomlands. ''Jag vill ocksa'' sa jag och slangde pa luren med mamma och ringde pa en gang till mormor och morfar, som i sin tur var pa vag ut genom dörren fran resebyran. Sa dom vande och bokade en till biljett, snalla som dom ar!

2008-10-01 bar det ivag mot Turkiet/Alanya. Men karleken min traffade jag inte förs den 5:e. Vi var i en guldsmedsbutik för att hamta smycken, 10 min innan vi ska ga darifran kommer en ögonsten in genom dörren.   
Jag lovar att det var det första jag tankte om honom. MEN da ar det sa att mormor och morfar kande honom redan 4-5 ar tillbaka da, dom hade pratat om honom vid flera tillfallen.. men.. jag trodde att dom pratade om en gubbe pa 60 ar, förlat alskling! ;)

Nar vi sedan gick fran guldsmeden, vidare till en kladaffar, sa kom han efter. Han skjutsade oss till en annan affar, gav en massa komplimanger osv. Vi bestammde att jag, syrran och en killkompis skulle följa med honom ut den natten. Pa vag tillbaka fran den har affaren fragar han da om mitt nr.. ''Jag kan ta ditt istallet'' sager smarta jag. Jodu! Han tar ju sjalvklart min telefon, knappar in sitt nr OCH ringer en signal till sig sjalv, sa vips hade han mitt nr.

Vi gick ut med honom den natten och batturen dagen efter (den blasigaste dagen) blev ingen höjdare.             
Sedan traffades vi inte förs sista kvallen, bara nagon timme innan bussen skulle hamta oss pa hotellet. Efter att jag kom hem till Sverige hade vi kontakt pa msn och telefon dagligen. 1 manad senare 2008-11-06 var jag tillbaka 1 vecka till, men da var jag dar för honom! Sen dess har det varit vi.

Att det blev jag som flyttade hit, det bara blev sa. Det var det enklaste sattet ocksa eftersom han behöver visum för att komma till Sverige och det ligger mycker pappersjobb bakom det. Nu ar han egen företagare och driver en resturang har. Jag ar bara hemma med varan dotter Engla pa 9 manader. Om programet Svenska Alanyafruar fanns sa skulle jag kunna vara med dar ;)

Jag ar ingen specialist pa att göra langa historier korta, jag gör dom snarare langre.

Ar det nagot mer ni undrar sa ar det bara att fraga pa, eller om ni tycker jag missade nagot, men det har jag svart att tro, hehe.


Bilden ar tagen fran nov08 nar jag kom för att traffa Cengiz för första gangen

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Det skulle va kul o få kontakt med dej via mejl. Jag har lite frågor som jag inte vill ställa i kommentarfältet.. men du får ju min mejl genom min kommentar så du kanske kan skriva till mej då :)

Tack för svaret :)

Kram!

2010-10-23 @ 22:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0