Middagstips

Tipsar om en lätt "grönsaksgryta" jag brukar slänga ihop :)

Allt i önskad mängd ;)

Fräs lök och vitlök medans du friterar potatis och aubergine (som du skurit i bitar) i en kastrull med olja. När potatisen är klar använder du samma olja och kastrull till auberginen. Dom är färdigt när de börjar få färg.
Potatisen friteras                                                  Auberginen tärnad i väntan på oljebadet

Tillsätt skalad och hackad tomat och grönpeppar. Häll sedan i matlagningsgrädde, tomatpure, salt och peppar.
Jag äter de som det är men man kan också ha till en grönsallad, ris, ät det i tortillabröd eller varför inte blanda i köttfärs eller kyckling?

Kommentarer
Postat av: Angie

Låter gott o smidigt :)



Må Bäst

2011-03-20 @ 18:19:32
Postat av: Linda

gud vad gott det ser ut :) Man kanske får ett provsmak nångång ;)

Kram

2011-03-20 @ 18:31:27
Postat av: Lotta J

åååh tackar så mkt för receptet!!! :)

2011-03-20 @ 19:51:05
Postat av: Alex & Birte

Glæder mig så meget til at smage ;-)

2011-03-22 @ 00:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0