En morgonpigg liten människa

Engla vaknade redan halv 7 imorse, hur ofta händer det? Ursäkta att texten kan se lite stökig ut, kan inte vänta tills Blogg-appen kommer, eller har den redan gjort det? Hoppas datorn kommer hem idag också. Jag vill ju kunna lägga upp bilder!!

Kommentarer
Postat av: Lotta J

Hej!

Vill bara lämna ett litet avstamp att jag varit in här och kikat =)

Jag och min familj är trogna Alanya-resenärer och har följt Kina och Alex´s alanya-blogg i flera år. Nu har hon slutat blogga från och om Alanya,, men nu blev vi lyckliga igen då jag hittade din blogg =)

Gillar att se omgivningarna, vädret och höra om vardagsbestyren från detta hääärliga ställe.

Kikar in nån mer dag,, hoppas det känns okej?

MvH Lotta

2011-03-04 @ 08:06:46
Postat av: Jessica

Sv: Börjar jobba som barnflicka i Norge på måndag, och i och med att jag skriver så öppet så, är det inte så bra om chefen eller värdfamiljen hittar den, för jag vill inte att dom ska läsa min blogg.



Och den andra bloggen låste jag för att jag fick höra att folk böjat snacka skit om mig. Att jag säger saker, som jag inte alls har sagt. Och så fort jag skriver något negativit i bloggen, eller att jag är ledsen, så tror alla att det beror på karln, vilket de inte alltid gör. Och folk drar ihop sina egna historier om vad som hänt. Därav kommer jag låsa bloggen.

2011-03-04 @ 11:06:35
URL: http://swedishvekurdish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0