Utedag


Nu ar vi hemma igen efter en dag utanför dörren.
Frukost/lunch, lekparken och avslutningsvis en promenad i hamnen och lite te :)
Synd att det skulle blasa kallt bara..






Kommentarer
Postat av: pia

ja va kul med ny ansikten, speciellt svenskar som bor i alanya:)..har bott här med min man sedan 2008, sonen är född -09(april) så han blir snart 2 år..hur gammal är eran söta Engla?



Träffas gärna för lite fika om du vill o kan, känner ju en del svenskar i alanya som du får gärna mötas upp med:)..säg bara till så ordnar vi ngt!

2011-01-27 @ 16:08:49
URL: http://piasahlman.blogg.se/
Postat av: pia

jo d går ju fort med dom små, emir var 14 mån när han gick helt sj, lite sen(tyckte jag som fick bära hela tiden)..hehe men nu är det inge stopp på han däremot:P

jag jobbar via sv. företag..marknadsundersökningar..får betalt 90kr i timmen, man jobbar 4 timmar per kväll..min man passar sonen på kvällstid om jag jobbar annars är det jag som passa han..:) är hemmafru i vanliga fall:)

2011-01-27 @ 16:33:58
URL: http://piasahlman.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej! :) hittade dig via faceboook-forumet :) Har vart här inne förut dock, tycker det ser bekant ut! Nu bor min kille i sverige och så fast han ska jobba där nere denna säsong så jag kommer komma ner förhoppningsvis en månad i sommar :) var nere i Alanya 4,5 månader 2010 och jag vet att det blir långtråkigt om man inte har några att umgås med. Jag tänkte alltså att när jag är där nere sen så kan vi väl försöka ses nåt kanske? Är skitkul att träffa Alanya-tjejer. Träffade en del 2010 då och det är vänner för livet :)

Ha det bra!

Kramar

2011-01-27 @ 17:57:46
URL: http://melvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0